COACHEN

SETTING HEARTS ON FIRE FOR KING JESUS

Coaching

Met inmiddels meer dan tien jaar ervaring in de lokale kerk als voorganger wil Pieter-Jan bijdragen aan betekenisvolle gemeenten die hun unieke roeping uitleven. Graag komen we langszij om gemeenten en mensen te coachen. Hieronder vind je een aantal onderwerpen die dicht bij het dna van de bediening van Pieter-Jan liggen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op. 

HOE ONtdek je DNA en Missie?

Pieter-Jan komt graag langszij om de unieke missie en visie te ontdekken van de gemeente. We geloven dat elke gemeente een uniek mandaat heeft gekregen. Het koninkrijk van God wordt optimaal zichtbaar wanneer gemeenten in hun bestemming gaan wandelen.

HOE Ontwikkel je mensen?

Pieter-Jan gelooft dat gemeenten de plek bij uitstek zijn om mensen te ontwikkelen en in hun unieke roeping te laten wandelen. De gemeente niet langer enkel als ziekenhuis maar als een plek van training en toerusting voor maximale impact.

HOE bRENG JE STRUCTUUR?

Met veel passie en ideeën kom je er niet. Een lichaam kan niet bewegen wanneer het geen geraamte heeft. Pieter-Jan denkt graag mee om de gemeente op zo’n manier te structureren dat de unieke levenskracht van een gemeente zo optimaal mogelijk wordt gedragen. 

Helpende hand

Pieter-Jan biedt graag een helpende hand aan gemeenten en leiderschapteams. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken rondom een coachingstraject.