SPREKEN

SETTING HEARTS ON FIRE FOR KING JESUS

Gepassioneerd

We verlangen naar een generatie van mensen die Jezus met passie en brandende harten volgen. Pieter-Jan spreekt graag vanuit zijn hart over het hart van God. Zijn onderwijs wordt gekenmerkt door passie en enthousiasme.

Oprecht

De maskers af. Het volgen van Jezus is soms best uitdagend. Niemand herkent zich in alleen maar mooie woorden. Pieter-Jan daagt mensen uit om eerlijk te worden door zelf oprecht te spreken over zijn worstelingen, maskers af!

Uitdagend

Het vuur in onze harten gaat branden wanneer we gaan doen wat Jezus zegt. Pieter-Jan spreekt op een praktische toepasbare manier en zal je uitdagen om met het geleerde aan de slag te gaan. Radicale volgelingen van Jezus.

Wat anderen zeggen

Wanneer je Pieter Jan uitnodigt voor een spreekbeurt dan kun je een boodschap verwachten die eerlijk en echt is. Pieter Jan spreekt niet over de hoofden heen maar hij maakt het voor de toehoorder gemakkelijk zich in de boodschap te herkennen.  

Walfried Giltjes
Voorganger Shelter

Thema's

De spreekbeurten die Pieter-Jan verzorgt zijn praktisch en toepasbaar voor mensen. In overleg kan het thema van de spreekbeurt worden besproken. Hieronder vind je een aantal onderwerpen waarover training gegeven kan worden. Uiteraard zijn meerdere onderwerpen mogelijk.

Wandel met God

Pieter-Jan spreekt graag over het thema wandelen met God. Tijdens onze levensreis komen we van alles tegen. Mooie momenten maar ook lastige. Ontdek hoe we kunnen blijven wandelen met God.

Gaven van de Heilige Geest

Leer op eenvoudige wijze vertrouwd te raken met de gaven van de Heilige Geest. Na een gedegen uitleg worden mensen op een laagdrempelige manier uitgedaagd om uit te stappen in de gaven van de Heilige Geest.

Het hart van de zaak

Pieter-Jan neemt je graag mee naar het hart van God. Wanneer we onze harten verbinden met Gods hart dan gaat Zijn hart in ons hart kloppen. Dan worden we zoals Jezus!

Gezonde fundamenten

Elk huis kan pas gebouwd worden wanneer er een gezond fundament is gelegd. De passie van Pieter-Jan is dat mensen hun leven bouwen op het gezonde fundament: Jezus Christus door geloof, bekering, doop in water en doop in de Heilige Geest.

Ontdek wie je bent

De grootste gave die jij kunt geven aan de kerk is wie jij zelf bent. Velen worstelen echter met de vraag: wie ben ik? Pieter-Jan helpt je ontdekken wie je bent. Hoe jij jezelf kunt inzetten in het Koninkrijk van God.

Discipelschap

Pieter-Jan heeft een passie om radicale volgelingen van Jezus te maken. Zijn onderwijs helpt mensen om Jezus beter te volgen. Onderwerpen zijn o.a. Het Koninkrijk van God, Geestelijke strijd, Omgaan met teleurstelling, Jezus redder, bevrijder, genezer en komende Koning.

Spreekbeurt

Pieter-Jan wil gaan voor transformatie van mensen door te spreken in kerken op zondagen, jeugddiensten of conferenties. De inhoud van de spreekbeurten kan in overleg worden besproken. Na de spreekbeurten kan er ook tijd van bediening plaatsvinden.